rss

SEAT si Shakira vor colabora din nou

 1. 18/12/2009
 2. Categoria: Seat
 3. Tags: SEAT, Seat leon, Shakira
  Vezi toate fotografiile (3)

  SEAT se pregateste de a doua colaborare cu Shakira, urmand sa sponsorizeze turneul european pe care renumita cantareata columbiana il va efectua anul viitor pentru a-si promova noul album "She Wolf". Shakira va deveni astfel al doilea ambasador SEAT dupa pilotul spaniol de Formula 1 Jaime Alguersuari.

  Acordul semnat intre cele doua parti prevede ca marca de la Martorell sa se implice in actiunile caritabile ale Fundatiei Barefoot pe care Shakira a infiintat-o pe cand avea doar 18 ani. Astfel, SEAT va sustine financiar procesul de educatie al copiilor defavorizati.

  Este a doua doua cand SEAT si Shakira isi unesc fortele pentru o cauza nobila. In 2007, constructorul iberic a sponsorizat concertele din turneul european "Oral Fixation" pe care focoasa cantareata le-a sustinut in orase mari precum Londra, Paris, Berlin, Stockholm, Oslo si Praga.

  In plus, SEAT a sprijinit o campanie caritabila in urma careia s-au strans peste 100.000 de euro, bani ce au fost donati unei alte fundatii a Shakirei, "Pies Descalzos". Artista sud-americana si-a pus amprenta pe un SEAT Leon care a fost prezentat la Salonul Auto de la Barcelona sub numele de Leon "Piez Descalzos". Acesta a reprezentat marele premiu al unei tombole la care au participat toti cei care au facut o donatie in contul acestei fundatii.

  Vizualizari: 1565