rss

Pilotul de Formula 1, Jaime Alguersuari, ambasador SEAT

  1. 10/11/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Formula 1, leon cupra R, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand cu saptamana trecuta, pilotul de Formula 1 Jaime Alguersuari a devenit ambasador SEAT, gratie unui acord incheiat cu marca spaniola care i-a pus la dispozitie un model special, Leon CUPRA R, pe care il va conduce in afara spatiului competitional.

    In cadrul unui eveniment special ce a avut loc la fabrica SEAT din Martorell, Jaime Alguersuariva a primit cheia noului sau Leon CUPRA R – cel mai recent lansata si cea mai puternica masina produsa vreodata de SEAT – de la Dr. Francisco Javier Garcia Sanz - Chairman al Bordului de Directori SEAT si de la James Muir- Director Executiv SEAT.
     
    Acest parteneriat a luat nastere ca urmare a intentiilor SEAT de a sustine succesele obtinute de sportivi, ca si Alguersuariva in motorsport, dar si in alte  ramuri sportive dupa cum bine a explicat Dr. Francisco Javier Garcia Sanz: “SEAT este o marca tanara, orientata catre sport, iar design-ul masinilor noastre demonstreaza cel mai bine acest spirit. De aceea suntem incantati ca Jaime, personificand talentul noii generatii al sportivilor spanioli, si, in acelasi timp, cel mai tanar pilot debutand in Formula 1, va conduce noul sau Leon CUPRA R, cea mai puternica masina SEAT de pana acum, lansata in urma cu cateva saptamani.”

    Vizualizari: 1381
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »