rss

Noul Seat Exeo va fi bespoke

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Exeo, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua generatie Seat Exeo va fi mai putin bazata pe  VW Technology Group, reprezentand mai degraba un produs Seat personalizat.

    Seat Exeo a fost creat din dorinta producatorului de a produce un sedan, care sa fie repede lansat pe piata. La momentul respectiv, presedintele Seat, Erich Schmitt isi incheiese recent ctivitatea la Audi.

    Potrivit publicatiei engleze Autocar, o sursa din cadrul companiei a confirmat faptul ca va inlocui in cele din urma Seat Exeo cu un model care va contine mai pregnant amprenta Seat.

    "Actualul model a fost o solutie foarte buna pentru dorinta noastra de a lansa pe piata un sedan si asta in cel mai scurt timp” a declarat sursa. "Aveam nevoie de un loc in acel segment, insa acum vom produce un model care se va baza mai putin pe tehnologia VW Group."a continuat aceasta.

    Nicio data cu privire la momentul lansarii urmatorului Exeo nu a fost facuta deocamdata public, insa ceea ce este sigur este locul unde aceasta va fi produs. Sursele au confirmat ca va fi proiectat la uzina Martorell din Spania.

    Aceeasi sursa a comparat viitorul Exeo cu actuala generatie Skoda Superb. La origine, Superb fost puternic dependent de Volkswagen Passat, dar actualul model este in procente mai ridicate un produs bespoke al Skoda.

    Vizualizari: 1740