rss

Noul Seat Exeo, in showroom-urile din Romania

  1. 03/06/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: noul exeo, Romania, seat exeo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sange latin, efervescenta maxima, noul Seat Exeo poate fi acum comandat.

    Este primul sedan Seat de clasa medie din istoria marcii fiind construit pe platforma lui Audi A4 generatia precedenta,doar 30% dintre repere fiind modificate. Pentru a afla mai multe detalii privind tinuta de drum si alte impresii artistice, poti citi test-drive-ul noului Exeo, realizat in tara de origine.

    Masina este disponibila acum in Romania, in trei variante de echipare: Reference, Style si Sport. Preturile incep de la 18.837 euro cu TVA, pentru nivelul de echipare Reference, cu un motor pe benzina de 1,6 litri, ce dezvolta 102 CP.  

    Daca trecem la echiparea Style, acelasi motor, aceeasi putere, noul Seat Exeo poate fi achizitionat pentru 20.853 euro cu tot cu TVA. In plus primesti noi avantaje cum ar fi cruise control, oglinzi exterioare pliabile electric, senzor de parcare spate, volan si schimbator viteze in piele, control presiune pneuri cu avertizare sonora si luminoasa, directie servotronic.

    Daca optezi pentru un diesel TDI, echipare Style, motor de 2 litri si 170 CP, pretul este de 25.118 euro, inclusiv TVA. Pachetul de echipare Sport, de top, include printre altele scaune fata sport, cruise control, control presiune pneuri cu avertizare sonora si luminoasa, volan si schimbator viteze in piele.

    Preturile de achizitionare oscileaza intre 18.837 euro si 25.118 euro, TVA inclus. Pentru a downloada lista de preturi, click aici.

    Vizualizari: 3040