rss

"Baneasa Rally Show" readuce raliul la Bucuresti

  1. 24/08/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: raliu,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa o perioada de 5 ani in care automobilismul a lipsit din Bucuresti, iata ca editia 2010 a Raliului Tara Barsei “Dunlop-Seat” marcheaza revenirea sportului cu motor.

     

    “Baneasa Rally Show” va insemna, pentru raliul Tara Barsei Dunlop – SEAT, momentul spectacolului de gala. „Toata lumea stie ca acest raliu s-a nascut ca sa inlocuiasca o etapa care urma sa fie organizata la Bucuresti. Ne-am gandit ca la cinci ani de la acea intamplare sa ne intoarcem in capitala pentru un show automobilistic de gala”, a motivat Bela Stoica, presedintele Auto Blic, grupare ce organizeaza acest raliu.

     

    Asadar, vineri, 27 august, parcarea Baneasa Shopping City va gazdui bolizii si pilotii acestora, intr-un spectacol precedat de o serie de evenimente speciale. Progamul zilei este urmatorul, dupa cum informeaza organizatorii:

     

    De la ora 13.00- curse demonstrative oferite de piloti profesionisti insotiti de vedete ale sportului si din showbiz

    De la ora 17.00 – evolutii spectaculoase oferite de piloti de la doua scoli de karting, din Brasov si Campulung Muscele; motociclism; defilare de masini de epoca; derapaje controlate

    De la ora 19.00 – Baneasa Rally Show: proba speciala prolog a raliului “Tara Barsei Dunlop-Seat”, cu participarea celor mai buni piloti de raliu din Romania

    Vizualizari: 3882