rss

Seat isi regandeste activitatile competitionale

  1. 14/01/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce si-a atins toate obiectivele propuse in Campionatul Mondial de Turisme, SEAT isi reorienteaza activitatile sportive pentru 2010.

    Brandul spaniol nu va mai concura cu echipa oficiala  in cadrul WTCC. SEAT Sport  isi va concentra activitatile sub o alta forma in diferite campionate cum ar fi participarea in Categoria Independenti din WTCC sau in diferite campionate nationale. In viitorul apropiat, atentia se va concentra asupra SEAT Leon Eurocup si Supercopa SEAT Leon, care se va extinde in mai multe tari in 2010.

    Cu aceasta schimbare strategica, SEAT incheie un capitol, dar isi continua activitatile motor sport dupa ce si-a depasit cu mult obiectivele vizate la momentul intrarii in competitia internationala.
    In aceasta perioada, producatorul spaniol a obtinut treizeci de victorii si doua titluri WTCC.


    SEAT nu numai ca a obtinut cele mai mari succese in motor sport in 2008 si in 2009,  dar a facut istorie fiind primul brand care a castigat un campionat cu un motor diesel. Acest lucru a fost posibil datorita modelului Leon TDI WTCC, creat si dezvoltat la Martorell.


    De acum inainte, SEAT Sport va acorda suport maxim tuturor pilotilor care vor alege Leon TDI WTCC, Leon FSI WTCC sau Leon Supercopa/ Eurocup care vor participa in diferite campionate, de viteza sau anduranta. Evolutia tehnica pe care SEAT Sport va continua sa o puna la dispozitie va permite pilotilor sa continue lupta pentru victorii si titluri.
    Jaime Puig, SEAT Sport Director afirma ca: “ Dupa atingerea tuturor obiectivelor propuse cu echipa SEAT in WTCC,  ne vom concentra eforturile sub o alta forma in diferite campionate, ca WTCC, Eurocup sau Supercopa SEAT Leon, care se vor bucura de o relansare  in acest an prin implicarea in mai multe tari. Suntem intotdeauna determinati sa castigam  atunci cand un SEAT este in competitie si pentru asta, SEAT va pune la dispozitia clientilor sai suportul tehnic necesar. ”

    Dominik Hoberg, SEAT Communications Director spune ca: “SEAT va avea in continuare o prezenta notabila in domeniul motor sport in 2010, cu o echipa de profesionisti de care suntem foarte mandri, insa compania va avea o abordare diferita in ceea ce priveste activitatile sale in motor sport. Prezenta masinilor noastre in diferite campionate si tari va continua sa aiba un rol important in consolidarea imaginii de marca.”

    Vizualizari: 1113
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »