rss

Seat Leon TDI pe circuitul de la Brands Hatch

  1. 15/07/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: circuit, Seat leon
    Vezi toate fotografiile (1)

    Circuitul Brands Hatch, unul dintre cele mai vechi din Europa, gazduieste cea de-a opta editie a Touring Car Championship, eveniment ce va avea loc la data de 19 iulie, inainte de obisnuita pauza de vara.

     

    SEAT Sport se pregateste pentru un concurs greu, avand in vedere dificultatile traseului, care nu are nimic de-a face cu circuitul urban de la Oporto.

     

    Brands Hatch are cateva similitudini cu circuitul Brno. Un rol foarte important il joaca greutatea masinii, mai ales cand vine vorba de uzura pneurilor in cazul masinilor cu tractiune fata, cum e SEAT León TDI. Acest lucru ii va face pe inginerii SEAT Sport sa gaseasca o solutie pentru a compensa cele 40 de kg suplimentare pe care trebuie sa le suporte in aceasta cursa.

     

    In ciuda acestui neajuns, echipa a reusit intotdeauna sa adune puncte, chiar si in conditii mai putin favorabile. Acest lucru i-a pozitionat in fruntea clasamentului in campionat inca de la inceput, atat la categoria “piloti”, cat si “constructori”.

     

    SEAT Sport are acelasi obiectiv si pentru Brands Hatch, iar rezultatele fantastice din Oporto le vor oferi sansa de a intra in ultima cursa, inainte de vacanta de vara, cu speranta ca vor termina pe aceeasi pozitie.

     

    SEAT a reusit un rezultat spectaculos pe aceasta pista, in 2006, ocupand pe podium toate cele trei pozitii. A fost un eveniment istoric si este in continuare cea mai buna performanta a brandului pe acest circuit. In momentul de fata ar fi greu sa atinga aceasta performanta, dar este o motivatie destul de puternica pentru toti membrii echipei SEAT Sport.

     

    Vizualizari: 1209
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »