rss

SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru Politia Autostrazii Soarelui

  1. 01/05/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: politie, SEAT, Seat leon, Seat leon cupra
    Vezi toate fotografiile (2)

    Nu mai este un secret faptul ca Autostrada Soarelui este locul preferat al vitezomanilor de la noi, o categoria a conducatorilor auto care le-a dat atat de mult de furca politistilor de la Rutiera. Pentru a veni in sprijinul acestora, SEAT Romania a demarat un proiect prin care a furnizat Politiei Autostrazii Bucuresti-Constanta un Leon Cupra, cel mai puternic model de serie din gama constructorului iberic.

    Acest SEAT Leon Cupra, care va fi folosit de politisti pe intreaga perioada a vremii, pana in luna noiembrie, este echipat cu motorul de serie 2.0 TFSI, care dezvolta 240 CP si un moment maxim de 300 Nm. Politia Rutiera va beneficia in premiera in tara noastra de o masina cu performante de exceptie la patrularea pe autostrada, asta pentru ca Leon Cupra sprinteaza de la 0-100 km/h in doar 6,4 secunde si atinge o viteza maxima de 247 km/h.

    Modelul Leon Cupra din dotarea Politiei este echipat cu un sistem de avertizare optica acustica Federal Signal Corporation, alcatuit din rampa luminoasa cu tehnologie LED de mare intensitate tip Sputnik, profil redus pentru cresterea aerodinamicii si sirena electronica cu sistem de control digital cu putere nominală 100W. De asemenea, politistii au la dispozitie un sistem radar de ultima generatie Decatur Electronics Genesis II Select, cu procesor digital 32 de biti, care lucreaza in banda K. Masurarea se poate face atat in regim stationar, cat si in miscare, sistemul avand si functie antidetector radar si de identificare automata a directiei de circulatie a autovehiculului tinta.

    In afara de aceste sisteme, Leon-ul Cupra de Politie a mai fost dotat cu un sistem de inregistrare video Martel Electronics MDE2, unul digital inregistrare HD, camera cu zoom optic 22x (zoom total 242x), microfon wireless 2,4GHz pentru inregistrare in afara autovehiculului, proiectat sa reziste la impact de pana la 50G, si un sistem electronic de identificare a utilizatorului.

    Vizualizari: 3710
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »