rss

SEAT Ibiza ST a fost confirmat pentru productia de serie

  1. 26/05/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Break, Ibiza ST, SEAT, Seat ibiza
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu prilejul adunarii generale in care au fost anuntate rezultatele financiare ale companiei, presedintele SEAT, Erich Schmitt, a confirmat faptul ca gama de la Martorell se va imbogati in curand cu un nou membru: Ibiza ST.

    Candva confruntati cu mari probleme de ordin financiar, spaniolii au ajuns in momentul de fata o marca importanta a Grupului Volkswagen, iar anul trecut au lansat o adevarata ofensiva urmand sa introduca in urmatorii 3-4 ani nu mai putin de sase modele noi.

    Anul trecut au lansat noul Ibiza, in acest an Exeo si Exeo ST, in 2010 vor dezvalui un SUV compact derivat din conceptul Tribu, iar peste inca un an vor introduce un minicar bazat pe modelul VW Up! Insa pana atunci, compania de la Martorell a anuntat ca Ibiza ST a primit unda verde pentru productia de serie, care va demara in 2010. Break-ul noului Ibiza va fi produsa in paralel cu Ibiza in 5 si cu Ibiza SC si este prefigurata de aceasta schita oficiala pe care SEAT a dat-o publicitatii luna trecuta.

    Gama de motorizari a noului SEAT Ibiza ST va fi aceeasi cu cea a hatch-ului, ceea ce inseamna ca vor fi doua turbodieseluri de 80 si 90 CP si trei propulsoare pe benzina cu puteri cuprinse intre 75 si 102 CP. In plus, Schmitt a precizat ca vor exista si alte motorizari care nu se regasesc pe Ibiza.

    Ca dotari, noul Ibiza ST va putea fi echipat optional cu sistem de navigatie, radio CD cu redare MP3 si conectivitate Bluetooth, precum si cu acoperis panoramic din sticla cu celule solare care este deja disponibil pe fratele mai mare Exeo ST.

    Vizualizari: 1452