rss

SEAT Ibiza 1.2 TDI Ecomotive vine la Geneva

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Ecomotive, Ibiza, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul spaniol SEAT va introduce in 2010 la Geneva Motor Show in luna martie noua gama Ibiza Ecomotive, o gama actualizata menita sa contribuie la reducerea emisiilor si a consumului de carburant.

    Seria va fi propulsata de un motor de 1.2-litri TDI, similar cu cel instalat pe Volkswagen  Polo BlueMotion, care va genera 75 CP si 180 Nm.

    In ceea ce priveste consumul de carburant, cifrele preliminare indica spre un consum de 3.3 litri la 100 km, cu emisii scazute de 87 de grame de CO2 pe kilometru.

    Conform autoblog.it, Ibiza 1.2 TDI Ecomotive va fi disponibil in toate configuratiile de caroserie, inclusiv versiunea de 3 si 5 usi, plus varianta ST.

    SEAT va aduce, de asemenea, la Geneva, Ibiza ST, un model bazat pe conceptul IBZ dezvaluit la Frankfurt in luna septembrie.
    Vanzarile sunt programate sa inceapa in 2010.

    "Va fi pe piata in 2010, compania continuand ofensiva noilor produse, care face ca gama marcii spaniole sa fie cea mai tanara de pe piata. In anul aniversarii a 25 de ani de la infiintarea brand-ului, noul produs gama subliniaza segmentul de lider de calitate, design si manopera ",se arata intr-un comunicat SEAT.

    Vizualizari: 2208