rss

Noul SEAT Ibiza ST se lanseaza in 2010

  1. 14/07/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Break, Geneva, Ibiza ST, SEAT, Seat ibiza
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce in primavara acestui an a fost lansat noul break SEAT Exeo ST, spaniolii au anuntat ca anul viitor va aparea si versiunea similara a lui SEAT Ibiza, denumita Ibiza ST (Sports Tourer). Debutul mondial se va produce, cel mai probabil, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, iar vanzarile vor demara la inceputul verii lui 2010.

    Noul Ibiza ST este cel de-a treia model din gama Ibiza, dupa versiunile hatchback si SC, dar si unul dintre cele 10 modele pe care ibericii le vor lansa in perioada urmatoare. Viitorul rival pentru Renault Clio Grand Tour, Skoda Fabia Combi si Peugeot 207 SW va fi echipat cu acelasi motor de provenienta Volkswagen 1.4 TSI, care produce 180 CP si 250 Nm de cuplu si care este disponibil si pe Ibiza Cupra.

    De asemenea, Ibiza ST va fi oferit cu aceleasi motorizari ca restul gamei Ibiza, printre care o varianta pe benzina de 1,4 litri si 85 CP si una de 1,6 litri si 102 CP. Pentru fanii diesel, SEAT va pregati turbodieselul de 1,9 litri, disponibil pe Ibiza in variantele de putere de 90 si 105 CP. Cu siguranta, din gama nu va lipsi nici varianta ecologica Ibiza Ecomotive, extrem de eficienta din punctul de vedere al consumului de carburant si al emisiilor de CO2.

    Vizualizari: 2261