rss

Inca un premiu pentru SEAT Ibiza

  1. 27/05/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Ibiza, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    SEAT Ibiza a fost votat “Most Wanted Vehicle of 2009” in Macedonia, de catre telespectatorii emiusiunii “Auto Magazine”. Acesta este al 9-lea premiu primit de modelul Ibiza, de la lansarea sa la mijlocul anului trecut.

    Reprezentantii SEAT au primit premiul in capitala Skopje, la centrul ABC Sports and New Business. Best-seller-ul SEAT se afla la 25 de ani de la debut.

    De la lansarea de anul trecut a noi generatii, noul Ibiza a mai primit:  “Volanul de aur” in Germania, in clasa masinilor mici, “Young Car 2009”, de la cititorii revistei spaniole Car and Driver, “Compact Car of the Year” in Olanda, de la clubul auto ANWB, “ECOBEST 2008” pentru Ibiza ECOMOTIVE, “Car of the Year 2009 by the readers” in Spania, oferit de publicatiile La Vanguardia si Autofácil, “Auto1” in Polonia, de la revista Bild, “Small Car of the Year” in POrtugalia, si prestigiosul premiu pentru design “Red Dot Award”, in Germania.

    Gama Ibiza este disponibila in doua variante de caroserii - 5 usi si SC, cu un total de 6 motorizari disponibile, 3 pe benzina si 3 diesel. Gama va fi imbogatita cu un TDI de 1,6 litri ce dispune ce tehnologia common rail si este capabil sa dezvolte 90 CP, precum si un TSI de 1,4 litri pentru versiunile FR, CUPRA si Bocanegra.

    Vizualizari: 1331