rss

Penske renunta la Saturn; marca lui GM este sortita pieirii

  1. 01/10/2009
  2. Categoria: Saturn
  3. Tags: Aura, General Motors, Penske, Renault, Saturn
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors si Penske se aflau in ultimele faze de negociere pentru preluarea lui Saturn cand, chiar pe ultima suta de metri, ultimii au decis sa renunte la a mai prelua marca fostului lider mondial.

    Motivul oficial invocat de Penske este legat de dificultatea asigurarii unui flux de produse dincolo de limitele lui 2010, an la sfarsitul caruia GM ar fi incetat livrarea modelelor Outlook, Aura si Vue.

    Cu alte cuvinte, Penske ar mai fi avut ce sa vanda doar pana la finalul anului viitor, dupa care ar fi trebuit sa caute alti producatori dornici sa vanda masini prin reteaua de dealeri Saturn.

    Initial, s-a crezut ca Penske a incheiat o intelegere cu Renault pentru comercializarea unor modele produse de catre divizia sud-coreeana Renault-Samsung, insa francezii au refuzat afacerea.

    In atari conditii, liderii lui General Motors se vad acum nevoiti sa faca istorie din Saturn si sa inchida toate dealership-urile, proprietarii masinilor cu nume de planeta urmand a-si intretine mijloacele de transport personale la oricare dintre dealerii GM. R.I.P...

    Vizualizari: 1170
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »