rss

Peugeot a deschis linia de comenzi pentru vehiculul electric i0n

  1. 17/11/2009
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: electric, i0n, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Peugeot a inceput oficial sa preia comenzi pentru citadina electrica i0n. Prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, vehiculul electric i0n va fi diponibil spre comercializare incepand cu a doua jumatate anului 2010.

    Constructorul francez a oferit deja i0n intreprinderilor si autoritatilor locale din Europa. I0n va fi de asemenea, disponibil prin intermediul unui numar de diverse programe de stimulare pe intregul continent.

    Bazat pe Mitsubishi-MiEV, Peugeot i0n este conceput pentru a ocupa zonele urbane. Puterea sa este furnizata de un motor electric de 64 cai putere si 181 Nm cuplu.

    Autonomia vehicului se situeaza in jurul valorii de 130 km, o reincarcare completa fiind posibila in sase ore. Prin intermediul unui sistem rapid, incarcarea poate fi completata in proportie de 80% in doar 30 de minute. Viteza maxima a lui i0n este de 130 km/h.

    In ceea ce priveste siguranta, Peugeot a echipat vehiculul cu sistemele ABS, ESP si 6 airbag-uri. Printre elementele standard disponibile pentru i0n se numara si geamurile electrice sau aerul conditionat.

    Vizualizari: 1178