rss

Opel Astra GTC, primele imagini

  1. 26/04/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, GTC, Opel
    Vezi toate fotografiile (2)

    Opel va lansa versiunea coupe a modelului Astra, inspirata din conceptul GTC Paris, prezentat  la inceputul lunii octombrie 2010, la Mondial de l’Automobile. Pentru a ne trezi interesul, constructorul auto a publicat deja primele imagini cu noua generatie Opel Astra GTC.

    Momentan nu au fost dezvaluite detaliile complete despre noul model, acestea urmand a fi publicate peste sase saptamani, la data de 7 iunie. Asadar, mai avem putin de asteptat pana vom afla preturile, tehnologia, echipamentele si motorizarile disponibile.

    Incepand cu aceasta data, noul Astra GTC va putea fi comandat, Opel oferind clientilor posibilitatea de a configura modelul ideal si de a-l comanda din timp.
     
    Prima versiune de productie a coupe-ului Astra va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 15 septembrie 2011.

    Autoturismul va fi o masina sportiva compacta cu proportii dramatice, cu 5 locuri si 3 usi si v a ingloba tot ce e mai bun din noile tehnologii dezvoltate de Opel, precum si un sasiu cu caracteristici unice.

    Vizualizari: 3672