rss

Generali lanseaza un produs CASCO special pentru proprietarii Opel

  1. 15/12/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: CASCO, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Generali Asigurari, in parteneriat cu Opel, lanseaza un nou produs, dedicat exclusiv clientilor proprietari de autovehicule marca Opel, care primesc o reducere de pana la 25% la asigurarea CASCO.

    De asemenea, viitorii clienti vor beneficia si de reparatii fara fransiza in cazul daunelor de peste 500 euro (efectuate in atelierele service spartenere, autorizate Opel, cu piese originale), precum si de reduceri la polita RCA, care pot ajunge pana la 25%.

    Persoanele care aleg noul produs CASCO beneficiaza si de reduceri la polita RCA, care pot ajunge pana la 25%, in cazul clientilor care indeplinesc anumite criterii de segmentare a tarifului Generali (zona, varsta, parinte cu copil minor etc.). În plus, clientii care detin CASCO si RCA de la Generali primesc valabilitate extinsa a politei CASCO in toata Europa, fara costuri suplimentare.

    In ceea ce priveste fransiza, in cazul daunelor cu valoare mai mica de 500 euro, clientul plateste doar 50% din fransiza, iar pentru daune de peste 500 euro fransiza este acoperita integral de catre Generali si Opel, clientul neavand obligatii de plata. Singura obligatie a acestuia este aceea de a efectua reparatiile autovehiculului la unitatile service Opel partenere, ceea ce ii asigura totodata siguranta unor operatiuni de calitate.

    Polita CASCO de la Generali acopera riscurile de avarii accidentale cauzate de ciocniri sau loviri, furt total sau partial al autovehiculului, incendiu, trasnet, explozie, evenimente naturale, acte de vandalism si evenimente socio-politice, precum si pierderea sau furtul cheilor.

    Vizualizari: 2793