rss

Reilly cere o mentalitate de invingatori de la angajatii Opel/Vauxhall

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel, Vauxhall
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intr-o scrisoare trimisa celor 48.000 de angajati Opel / Vauxhall, CEO-ul Nick Reilly le-a spus tuturor ca ar trebui sa faca eforturi sa devina o companie globala, cu un mesaj de marketing nou si ca lacunele existente in linia de produse si de propulsoare vor fi completate. In plus, Reilly a subliniat ca acest an va fi unul dificil, deoarece vanzarile de masini noi probabil vor scadea foarte mult.

     

    Din acest motiv, Reilly isi îndeamna angajatii in aceeasi scriosare sa adopte o mentalitate de “castigator” si accentueaza ca acum este momentul pentru ca Opel / Vauxhall sa devina din nou "invingator si sa fie recunoscut in aceasta calitate."

     

    Luna viitoare, Reilly isi va prezenta propunerile de restructurare, care includ si planul sau de eliminare a 8300 de locuri de munca si inchiderea fabricii Opel din Belgia. Pentru a putea finanta acest plan, Opel are nevoie de 3,3 miliarde de euro (4,7 miliarde dolari). In acest context, Opel spera la un ajutor in valoare de 2,7 miliarde de euro din partea guvernelor din tarile in care compania are fabrici.

     

    Vizualizari: 1061
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »