rss

Opel va lansa o gama de modele hibrid in cinci ani

  1. 17/12/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Hibrid, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel va lansa o gama de modele hibrid in urmatorii cinci ani, ca urmare a campaniei de revizuire a liniei sale de produse.

    Potrivit publicatiei auto germane Auto Motor und Sport, presedintele GM Europa , Nick Reilly a declarat ca producatorul intentioneaza nu numai sa mentina ci si sa isi extinda cota de piata in Europa.

    "Vom avea motoare hibride in programul nostru, in urmatorii cinci ani." a declarat Reilly.

    Presedintele a adaugat ca Opel va face tot posibilul sa dezvolte modelele hibride, desi fostul presedinte Carl-Peter Forster declarase ca proiectul va fi unul mult prea costisitor.

    Opel Ampera, un model inrudit cu Chevrolet Volt, va ajunge pe pietele europene, la sfarsitul anului 2011.

    Reilly a declarat ca GM Europa  se asteapta sa vanda pana la 15.000 de unitati pe an. El a declarat cu un model complet electric ar putea fi introdus in urmatorii trei ani.

    Un inlocuitor pentru modelul entry-level Agila este, de asemenea asteptat. Zvonurile recente indica si un SUV de dimensiuni reduse bazat pe Corsa ar putea fi lansat in anul 2012 sau 2013.

    "Mai intai trebuie sa efectuam planul nostru de restructurare cu succes, in plus fata de imbunatatirea imaginii noastre si obtinerea unui profit regulat. Acest lucru este planificat pentru 2012 ", a spus Reilly.

    Vizualizari: 1523