rss

Magna vrea sa construiasca modele Opel in Canada

  1. 01/06/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: General Motors, Magna International, Opel, Renault, Roger penske
    Vezi toate fotografiile (1)

    La nici trei zile dupa ce Magna International a reusit sa bata palma cu General Motors si guvernul german, canadienii au inceput sa infiripe o serie de planuri privitoare la viitorul noii achizitii.

    Presedintele Magna, Frank Stornach, a declarat spre exemplu ca grupul pe care-l conduce ar putea fabrica modele Opel in Canada, un plan care le-ar conveni de minune celor de la… Penske.

    Compania lui Roger Penske este pe cale sa puna mana pe numele si reteaua de dealeri a viitor-desfiintatei marci Saturn, care, in aceste momente, are o gama formata aproape numai din modele Opel cu un alt logo.

    Initial, misiunea furnizarii vehiculelor pentru showroom-urile lui Penkse urma sa cada in sarcina lui Renault, indeplinirea ei facandu-se cu ajutorul diviziei Renault Samsung Motors. Acum insa, Magna i-ar putea propune yankeului o solutie mai buna, avand in vedere ca fabricarea modelelor Opel pe taram nord-american ar rezolva problema diferentei nefavorabile de curs valutar.

    Singurul impediment al lui Magna este faptul ca nu detine, deocamdata, o fabrica de masini in Canada; pe de alta parte, exista cateva uzine in Tara Frunzei de Artar programate sa se inchida, astfel incat gigantul canadian ar putea oricand sa cumpere una dintre ele.

    Vizualizari: 1381
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »