rss

Discutiile dintre Magna, GM si angajatii Opel n-au dus la nici un rezultat

  1. 05/10/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: GM, Magna, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Discutiile care au avut loc joia trecuta intre grupul Magna International, General Motors Co si muncitorii de la Opel n-au dus la nici un rezultat clar, potrivit Autonews.

     

    In mod curios, liderul sindical Opel, Klaus Franz, a declarat ca fiecare dintre parti si-a luat “timp de gandire”. Nimic specific nu a fost dezvaluit de catre nici una dintre acestea.

     

    In timp ce Franz a spus ca mai exista inca o problema importanta ce trebuie rezolvata, el a subliniat ca negocierile sunt pe cale de a fi finalizate.

     

    Un subiect cu probleme a fost ridicat de Rainer Einenkel, presedintele Sindicatului de la uzina Opel din Bochum, Germania de Vest. Acesta a sesizat ca a ramas in continuare neclar ce fabrici vor produce ce masini in viitor, si daca va fi posibila evitarea inchiderii fabricilor. Einenkel a mai adaugat ca se asteapta ca discuţiile sa continue in aceasta saptamana, dar n-a spus nimic cu privire la cand se va ajunge la o concluzie.

     

    Intre timp, surse neoficiale au spus ca un acord preliminar este de asteptat sa se incheie cu muncitorii in aceasta saptamana.

     

    O finalizare oficiala se preconizeaza pana la sfarsitul lunii noiembrie, potrivit reprezentantilor GM si Magna.

     

     

     

    Vizualizari: 974