rss

Beijing Automotive a facut o oferta pentru Opel

  1. 06/07/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Auto economie, Beijing automotive, GM, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Va anuntam acum cateva zile ca Beijing Automotive a reintrat in carti pentru cumpararea Opel, iar azi putem sa vorbim despre o noua oferta facuta de chinezi catre General Motors.

    Americanii, desi au semnat o declaratie de intentie cu Magna International, se pare ca au primit cu interes oferta asiaticilor, desi surse din cadrul companiei spun ca ea va fi acceptata doar daca afacerea cu Magna nu se va mai concretizeaza. Impasul in discutiile purtate cu vecinii de la nord e reprezentat de cererea acestora de a avea acces la mai multe tehnologii decat GM ar vrea sa imparta cu oricine, fie partener strategic sau cumparator cu buzunare doldora de bani.

    Chinezii parca simt ca GM discuta cu ei doar ca sa se asigure ca are un back-up si, drept urmare, au facut o oferta sumara (doar doua pagini), in care n-au detaliat in mod deosebit cam ce ar face cu Opel daca ar intra in posesia lor. Deci, preluarea Opel se complica din nou, fiind nevoie de timp ca itele sa fie descurcate, timp pe care producatorul german nu-l are.

     

    Vizualizari: 1155