rss

Opel si-a revigorat gama de autovehicule comerciale cu noul Movano

  1. 10/11/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: movano, Opel,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel si-a improspatat gama de autovehicule comerciale usoare cu noul Movano si vrea sa-si dubleze volumul actual de vanzari pana in 2013, de la 10-15.000 de unitati disponibile in Europa.

     

    Noul Movano are o parte frontala expresiva, puternica, care ii confera un aspect distinct: grila cu forma trapezoidala, bara orizontala cromata pe care este situata sigla Opel cu design nou si cuta caracteristica de pe capota.

    La interior, masina este echipata cu o cabina mai lunga cu 5,7 centimetri decat cea a modelului existent in prezent pe piata, prevazuta cu materiale si suprafete durabile, de inalta calitate, o vizibilitate generala excelenta si compartimente de depozitare practice.

     

    Gama de caroserii disponibile include: versiuni panel van (disponibile in patru variante de lungimi si trei variante de inaltimi), versiuni crew van, platforme, chassis cab si variante crew cab, precum si versiuni combi.

    Masa maxima admisa este acum extinsa pana la 4,5 tone, iar sarcina utila maxima pana la 2,5 tone, in functie de varianta de caroserie. Noul Movano este, de asemenea, un candidat ideal pentru remorcare, avand o capacitate de tractare de pana la 3,0 tone. Masa maxima a trenului de rulare este acum de 7,5 tone.

     

    Noua gama de motoare diesel cu patru cilindri si sistem de injectie common-rail (2.3 CDTI) se caracterizeaza printr-un consum de carburant si emisii reduse. Motoarele sunt disponibile in trei variante de putere, de 100 CP, 125 CP si 146 CP. Datorita unui rezervor de 105 de litri, disponibil optional, autonomia autovehiculului este de aproape 1.400 de kilometri.

     

    Noul Movano ocupa un loc strategic in planurile noastre de vanzari incepand din anul 2010. Datorita numeroaselor sale calitati in domenii esentiale – dintre acestea amintim gama extrem de vasta de variante, economii semnificative datorita costurilor de functionare si intretinere reduse, precum si o functionalitate si o ergonomie a cabinei de ultima generatie – noul Movano are toate atuurile necesare pentru a se situa in fruntea segmentului de autovehicule comerciale usoare”, a declarat Chris Lacey, Directorul Departamentului de Autovehicule Comerciale Opel/Vauxhall.

    Vizualizari: 1157
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »