rss

Opel Meriva a castigat Volanul de aur 2010

  1. 05/11/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Meriva, Opel, volanul de aur
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009. Este a 14-a oara cand Opel castiga Volanul de aur in cei 35 de ani de existenta ai competitiei.

    La nivel european, 40 de milioane de cititori ai revistelor Auto Bild, Bild am Sonntag si ai altor 26 de reviste partenere au clasat modelul Meriva in primii 20 din 42 de candidati. Ulterior, cei 40 de membri ai juriului au supus autovehiculele de pe lista preferentiala unor teste pe pistele Pirelli din Balocco, Italia.

    Meriva a castigat detasat la peste jumatate din cele 32 de criterii si a fost preferata membrilor juriului. A fost declarata castigatoare de trei dintre cele 4 grupuri (tehnicieni, redactori si VIP-uri). Pilotii de curse au plasat-o pe locul al doilea. În cadrul punctajelor finale, Meriva s-a clasat detasat in fata tuturor.

    „Este o onoare sa primim acest premiu – in special pentru colegii nostri. Aceasta reprezinta inca o dovada a faptului ca masinile noastre se claseaza printre cele mai bune” a marturisit Directorul Executiv al Opel, Nick Reilly, cu ocazia decernarii premiului in cadrul evenimentului care a avut loc la Berlin Axel-Springer Haus.

    Pana in prezent, Meriva a castigat trei premii internationale. AutoBild Germania i-a oferit un premiu pentru design. Allianz i-a acordat premiul Plux X pentru tehnologie. Iar Autoweek din Olanda a recompensat modelul Meriva pentru inovatie. Clientii l-au desemnat, de asemenea, castigator. Pana in prezent, pentru acest minivan flexibil s-au primit peste 80.000 de comenzi.




    Vizualizari: 1932
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »