rss

Noul Opel Meriva: imagini oficiale cu interiorul

  1. 19/01/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: FlexDoors, FlexRail, FlexSpace, Meriva, Monovolum, mpv compact, Opel, opel meriva
    Vezi toate fotografiile (19)

    Opel a dezvaluit fotografiile oficiale cu interiorul noii generatii a monovolumului compact Meriva, care propune o serie de tehnologii inovatoare care sporesc confortul pasagerilor.

    Noul Meriva se distinge de celelalte modele din segment prin portierele posterioare, care se deschid invers la aproape 90 de grade, inlesnind accesul pasagerilor si al bagajelor acestora. Acest sistem neconventional aminteste de Rolls-Royce.

    Habitaclul noului Meriva este preluat de la Insignia si noul Astra si ofera doua solutii inteligente. Prima dintre ele, o premiera in segment, se numeste FlexRail si consta intr-un spatiu de depozitare ce culiseaza pe sine pe tunelul consolei centrale pentru a putea fi folosit si de cei din spate si pe care pot fi stocate borsete, carti, iPod-uri, cd-uri sau ochelari de soare.

    Cea de-a doua generatie Opel Meriva dispune de o versiune imbunatatita a sistemului FlexSpace pentru scaunele posterioare, ce ofera mai multe posibilitati de configurare a interiorului fara a fi necesara demontarea acestora. Scaunele pot culisa individual catre fata, spate sau pot fi apropiate unul de celalat intr-o asezare cu patru locuri. Astfel, sporeste spatiul la picioare si la umeri pentru pasageri, precum si volumul portbagajulului de la 400 la 920 de litri.

    Dincolo de aceste solutii inovatoare, noul Opel Meriva ofera o pozitie la volan si o vizibilitate mai buna datorita subtierii montantilor A si montarii unui parbriz mai mare. Optional, clientii pot comanda acoperis panoramic din sticla.

    Noul Opel Meriva va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, iar lansarea pe piata va avea loc imediat dupa debutul mondial. Preturile vor fi comunicate in momentul lansarii.

    Vizualizari: 2460