rss

Steinmetz a modificat un Opel Insignia Sports Tourer

  1. 30/04/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Insignia Sports Tourer, Opel, Opel insignia, Steinmetz, Tuning World Bodensee
    Vezi toate fotografiile (15)

    Dupa ce a prezentat in premiera mondiala la Essen Motor Show 2008 un pachet de individualizare pentru noul Opel Insignia, tunerul german Steinmetz a expus la Tuning World Bodensee un nou kit estetic pentru versiunea Sports Tourer a noului sedan de clasa medie.

    Pachetul aerodinamic, care este deja disponibil, consta in cateva modificari de ordin vizual, cum ar fi o extensie a spoilerului frontal redesenat, ce respecta normele actuale de protectie a pietonilor, o noua grila a radiatorului vopsita in negru mat fara sigla Opel, suspensii sport care coboara garda la sol cu 25 mm si un set nou de jante din aliaj Steinmetz de 20 de inch, oferite in nuante de alb si negru, si cauciucuri de 245/35 R20. Aspectul sportiv al break-ului este completat de eleronul posterior alcatuit din doua piese, montat deasupra lunetei pe care a fost aplicat logo-ul Steinmetz, precum si de evacuarea trapezoidala cromata.

    Interiorul a ramas in mare neschimbat, Steinmetz inlocuind covorasele de serie cu unele ce poarta logo-ul companiei de tuning, in timp ce pedalierul a fost schimbat cu unul sport din aluminiu. Propulsorul a fost si el sarit din schema modificarilor avand in vedere ca modelul de serie este disponibil in Europa in sapte versiuni de motorizare: patru pe benzina si trei dieseluri.

    Tunerul german a anuntat ca pregateste un kit performant pentru modelul Opel Insignia Sports Tourer echipat cu motorul turbodiesel 2.0 CDTi, pe care il va prezenta la inceputul lunii iunie, la Opel Meeting din Oscersleben.

    Vizualizari: 2991
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »