rss

Opel Corsa Color Race, un Rallye Kadett B modern (cu video)

  1. 15/01/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Corsa, corsa color race, editie speciala, Opel, opel kadett

Opel a lansat o editie speciala a modelului Corsa, denumita Color Race, care evoca legendarul model Rallye Kadett B de la sfarsitul anilor 60 si inceputul anilor 70.

Spre deosebire de sportiva din urma cu trei decenii, care combina designul exclusivist cu performante excelente, Corsa Color Race beneficiaza doar de un tratament stilistic.

Bazat pe versiunea in trei usi a modelului standard, editia limitata este oferita in trei nuante de caroserie - Sunny Melon Yellow, Casablanca White si Magma Red - si vine cu o capota si plafonul vopsite in negru. De asemenea, pe partile laterale a fost branduit cu drapelul in patratele alb-negru, iar jantele din aliaj sunt de 17 inch. Interiorul lui Corsa Color Race a primit aceleasi culori care se imbina cu cele de la exterior. Astfel, cusatura volanului sport din piele si cea a scaunelor, precum si gurile de ventilatie sunt galbene, in timp ce acoperisul panoramic din sticla este fumuriu.

Opel Corsa Color Race este oferit cu aceleasi motorizari ca restul modelelor din gama, intre care si-a facut loc si noul propulsor turbo de 1,4 litri de 87 si 100 CP. De asemenea, este disponibil dieselul 1.7 CDTi de 130 CP, care consuma in medie  4,5 litri/100 km.

Pretul de baza in Germania este de 15.560 de euro.

 

Vizualizari: 3309