rss

Opel Astra Sports Tourer, in Romania la un pret de pornire de 13.266 euro

  1. 17/12/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Break, Opel astra, sports tourer
    Vezi toate fotografiile (4)

    Opel a lansat pentru clientii din Romania versiunea break a noului model Astra, pe numele sau Sports Tourer, la preturi cuprinse  intre 16.450 - 24.230 de euro, cu TVA.

    Noul Opel Astra Sports Tourer este disponibil in patru variante de motorizare diesel si cinci pe benzina, gama de propulsoare oferind versiuni de putere cuprinse intre 70 kW/95 CP si 132 kW/180 CP. Tehnologia economica Start/Stop va fi introdusa mai intai la motorul 1.3 CDTI (70 kW/95 cp) la inceputul anului viitor, avand emisii de CO2 reduse, de 109 g/km.

    In afara de reducerea cheltuielilor pentru carburant, inginerii Opel sunt lideri in domeniu in minimizarea costurilor de reparatii pentru daune survenite in urma impacturilor la viteza redusa - cele mai frecvente, conform companiilor de asigurari. Drept urmare, noii proprietarii Astra se pot astepta sa plateasca printre cele mai reduse prime de asigurare anuale din acest segment.

    Noul station wagon beneficiaza de aceeasi suspensie spate inovatoare si acelasi sasiu mecatronic FlexRide ca si colegul sau hatchback. Alte dotari de prim rang in clasa sa, precum iluminarea frontala adaptiva AFL+ si scaunele fata ergonomice aprobate de medici, adauga confort si siguranta.

    Opel a fost printre primii producatori de autovehicule din Europa care au introdus o caroserie station wagon la inceputul anilor 50. Noul Astra Sports Tourer valorifica acum peste 50 de ani de expertiza Opel in proiectarea si construirea de autovehicule station wagon.

    Astra Sports Tourer va profita de impulsul generat de succesul remarcabil de vanzari al partenerului sau, modelul hatchback, pentru care pana in prezent s-au inregistrat aproape 200.000 de comenzi. În ultimii ani, aproximativ 25 de procente din toate autovehiculele Astra vandute in Europa au fost modele station wagon.

    Vizualizari: 7612