rss

Noul Opel Astra Sports Tourer la Salonul Auto de la Paris

  1. 30/09/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: opel astra sports tourer,, Paris
    Vezi toate fotografiile (4)

    Opel a dezvaluit noul Astra Sports Tourer la Paris, a doua varianta a noii versiuni a modelului Astra. Avand aceleasi elemente de design specifice marcii Opel si aceeasi denumire Sports Tourer ca si modelul similar Insignia de dimensiuni mai mari, Astra Sports Tourer se caracterizează, de asemenea, prin furnizarea unei calitati superioare si a unui nivel ridicat de functionalitate.

     

    Designul portbagajului, care permite organizarea flexibila a spatiului, asigurand un volum de incarcare impresionant de pana la 1.550 litri, este completat de noul sistem FlexFold pentru bancheta din spate, care permite plierea acesteia la simpla atingere a unui buton.

     

    Noul Astra Sports Tourer este echipat cu acelasi sistem de suspensie spate si sasiu mecatronic inferior FlexRide inovator ca si modelul hatchback. Alte echipamente de ultima generatie, precum sistemul de iluminare frontala adaptiva AFL+ si scaunele fata ergonomice certificate din punct de vedere ortopedic adauga un plus de confort si siguranta la placerea unica din timpul calatoriei.

     

    Sports Tourer va fi disponibil cu 9 motoare diesel si pe benzina, care ofera de la 95 CP la 180 CP. Tehnologia Start/Stop care permite reducerea consumului de carburant va fi utilizata în premiera la inceputul anului viitor pentru motorul CDTI de 1,3 litri, caracterizat printr-un nivel scazut al emisiilor de CO2, de numai 109 g/km.

    Vizualizari: 3086