rss

Opel pregateste Astra hatchback sport pentru 2011

  1. 08/07/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: noul astra, Opel, Opel astra
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ultima perioada am fost asaltati cu noutatile Astra: galerii foto si video, declaratii si prezentari. Iar Opel nu se opreste aici. In ciuda momentelor dificile prin care trece constructorul, planurile de viitor se arata interesante.

    Astfel, pentru 2011 Opel pregateste un nou Astra hatchback sport in trei usi, care va pastra in foarte mare masura trasaturile de design ale schitei din imaginea alaturata.

    Desi detaliile nu abunda, ne putem da seama ca noul model va fi suprinzator de agresiv, in acest sens aducandu-si contributia prizele de aer masive, led-urile si rotile viguroase.

    Puterea va fi probabil furnizata de aceleasi motoare prezente pe Astra in cinci usi, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la cel putin trei propulsoare pe benzina: doua de 1,4 litri cu o putere de 120, respectiv 140 cai. Al treilea ar putea fi un motor turbo de 1,6 litri, ce va dezvolta 180 CP. Dieselurile vor fi, pare-se, in numar de patru, toate respectand normele de poluare Euro5. Puterea acestora se va situa undeva intre 95 CP si 160 CP.

    Vizualizari: 1520