rss

Opel a primit 45.000 de comenzi in avans pentru noul Astra

  1. 07/12/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, GM, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Opel Astra a inregistrat deja 45.000 de unitati comandate in avans.

    Opel Astra este modelul cel mai important iar succesul sau va fi critic pentru viitorul pe termen lung al brandului. Generatia care si-a incetat activitatea a contribuit la vanzari de aproximativ de 438.000 automobile in ultimul an sau aproximativ o treime din volumul brand-ului la nivel global.

    Dealer auto german Thomas Bieling, care se asteapta sa vanda 1.600 autoturisme noi pe an a declarat ca ofera un brad de Craciun tuturor clientilor care vor lua Noul Astra pentru un test-drive.

    "Publicitate reala de la Opel si-a inceput activitatea cu doar cateva saptamani in urma, iar acum se vad rezultatele," a declarat Bieling pentru Reuters.

    Pe lista de lansari marca Opel de anul viitor se inscrie si Astra Sports Tourer, afirma surse din cadrul companiei. Versiunea cu trei usi care urmeaza sa fie construita in Gliwice, Polonia, se asteapta sa fie lansata de asemenea, in anul 2011.

    Astra a fost proiectat in Germania la Ruesselsheim C & D Center, unde a fost dezvoltata intreaga arhitectura a compactei Delta.

    Competenta ingineriei Opel pentru compacte a fost motivul major pentru care GM a refuzat oferta Magna de a dispune de un pachet majoritar in cadrul Opel.

    Vizualizari: 1755