rss

Opel Astra isi confirma valoarea

  1. 15/03/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel astra
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Opel Astra, recent lansat in Romania, a primit larga acceptare si apreciere a publicului si specialistilor. Modelul Opel Astra a impresionat prin caracteristicile sale unice, precum aspectul special, parte din linia de design a Opel deschisa de modelul Insignia, inovatiilor aduse in clasa compacta sau trenului de rulare FlexRide.

    Sambata 14 martie s-au acordat premiile unei competitii organizate de o revista romaneasca. Opel a castigat cele mai importante distinctii: “Masina nr. 1” pentru Opel Astra si Opel “Marca nr. 1”.  In perioada 1 septembrie 2009 - 18 februarie 2010, 29.874 de votanti si-au exprimat preferinta pentru un model si o marca auto, Opel luand si de aceasta data, cununa cu lauri.

    Opel a cucerit ambele premii, cu 35% din voturi acordate de public lui Opel Astra si 31% marcii in cadrul competitiei brandurilor.

    “Este un semn de enorma incredere in marca Opel”, a transmis votantilor Alain Visser, Vicepresedinte Vanzari si Marketing Opel / Vauxhall. “Suntem decisi sa continuam sa aducem in piata auto masini dezvoltate cu tehnologie germana, frumoase si de foarte buna calitate, precum Astra, sau noul Meriva, si multe altele in viitor.

    De altfel, publicul roman si-a manifestat preferinta pentru a zecea generatie a Opel Astra in competitiile organizate de site-urile Automarket.ro si Auto.ro, Opel Astra impunandu-se prin Design si raportul Calitate/Pret.

    Titlul “Volanul de Aur“, castigat in acest an de Opel Astra, a fost acordat in urma votului a cititorilor europeni ai revistei AutoBild.

    100.000 de unitati comandate in Europa

    Noua generatie a lui Opel Astra 5-usi a depasit asteptarile in materie de vanzari, inregistrand mai mult de 100.000 de comenzi in Europa, de la lansarea pe piata din decembrie 2009.
    Opel anticipase un volum de 180.000 de unitati in primul an de comercializare, iar in urma volumului solicitat, fabrica din Gliwice, Polonia, va adauga un al treilea schimb in productie in al doilea trimestru.

    In timp ce la nivel european comenzile au depasit prognoza cu 10%, in Romania modelul se bucura de acelasi nivel de interes, noua generatie Opel Astra reprezentand aproximativ 30% din volumul comenzilor Opel.

    Creditul Astra, lansat de Opel Romania si BRD Finance

    Noul produs de finantare se adreseaza clientilor care doresc sa achizitioneze rapid si avantajos orice model de Opel Astra, direct din show-room-urile Opel.

    Persoanele fizice si persoanele fizice autorizate, cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani au dobanda fixa avantajoasa de 8,9% pe an in lei si 0% cheltuieli de acordare credit, iar clientii Opel au acces la o facilitate suplimentara, de a include asigurarea de viata in valoarea ratei lunare. Aceasta acopera riscul evenimentelor neprevazute, inclusiv somaj.

    Pentru achitarea avansului se pot utiliza tichetele valorice REMAT, iar aprobarea solicitarii creditului se realizeaza rapid, in aproximativ 2 ore. Contractul de credit se semneaza pe loc, in showroom, clientul devenind imediat proprietarul autoturismului.

    Vizualizari: 4091
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »