rss

Noul Opel Astra va avea si versiune cabrio

  1. 24/06/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: astra cabrio, decapotabila, noul astra, Opel, TwinTop
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dezvaluita in urma cu aproape o luna si jumatate, cea de-a sasea generatie a compactei Opel Astra va avea si o a patra versiune. Dupa hatchback, Wagon si Coupe (ultimele doua aflate in lucru), oficialii Opel pregatesc Astra Cabrio, model care va lua locul in gama actualului Astra TwinTop.

    Noua decapotabila, care va fi varful de gama Astra, va avea un look mai sportiv decat modelul TwinTop si va dispune doar de doua locuri ceea ce va face sa concureze cu roadsterele premium pe care le vor produce MINI si Volkswagen. In plus, modelul va beneficia de un acoperis metalic pliabil, precum si un kit aerodinamic special creat pentru acest model si faruri cu xenon.

    Habitaclul noului Opel Astra Cabrio va fi derivat din cel al hatchback-ului, insa va primi in plus scaune sport de tip scoica si insertii cromate si din piele care vor intari tema sportiva/performanta a modelului de lux.

    Gama de motorizari va include un propulsor turbo pe benzina de 2,0 litri si 270 CP, care va permite noului Astra Cabrio sa sprinteze de la 0-100 km/h in mai putin de 6 secunde si sa atinga o viteza de top de peste 240 km/h. De asemenea, sub capota decapotabilei se va mai regasi un benzinar turbo de 1,4 litri si 150 CP, precum si un turbodiesel 2.0 CDTi care produce 170 CP.

    Noul Opel Astra Cabrio isi va face debutul mondial de abia dupa lansarea noilor Astra Wagon si Astra Coupe, care se va intampla in cursul anului 2010.

    Vizualizari: 2568