rss

Noul Opel Astra: detalii despre sasiu si suspensii

  1. 13/07/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: noul astra, Opel, Opel astra, sasiu, Suspensii
    Vezi toate fotografiile (1)

    Programat sa debuteze in luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, noua generatie a hatchback-ului Opel Astra va beneficia de un nou sasiu si de suspensii de tip MacPherson pe fata si Watts cu arhitectura tip multilink pe puntea spate, care ofera, pe de-o parte, un plus de spatiu, iar de cealalta parte o stabilitate superioara la accelerarile in linie dreapta si in viraje.

    Din informatiile publicate de constructor, ecartamentul a fost marit cu 56 mm pe fata si cu 70 mm pe spate, in timp ce ampatamentul este mai lung cu 71 mm comparativ cu actualul model. Gratie acestor modificari, noua generatie Astra va avea un plus de manevrabilitate si stabilitate in viraje si va oferi pasagerilor mai mult spatiu la interior.

    In premiera pentru clasa compacta, sistemul de suspensii va fi prevazut cu amortizoare FlexRide, care au fost montate pentru prima data pe noul Opel Insignia. Sistemul, care va avea trei moduri de setare - Standard, Sport si Tour - va fi adjustabil electronic, in functie de conditiile de drum, dar si de stilul de condus al celui de la volan.

    De asemenea, noul Opel Astra va beneficia de o structura imbunatatita, mai usoara si mai rigida. Aceasta va reduce zgomotele de vant, motor si de drum si va asigura o manevrabilitate superioara celei de pe actuala generatie Astra.

    Vizualizari: 2001