rss

GM a anuntat un timp de 15 ore pentru productia unui Opel Astra

  1. 12/10/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, GM, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors a redus timpul necesar pentru a construi un Opel Astra cu 6 sase ore. Fiecare masina care urma sa fie construita in Marea Britanie la uzina Ellesmere Porst din Anglia, a avut initial un timp de 21 ore pentru a fi construita, insa datorita unor imbunatatiri in materie de  echipamente, procesul va lua dura acum in jur de 15 de ore.

    Noul Astra, proiectat pentru comercializare in lunile urmatoare, va fi oferit cu o gama larga de propulsoare, inclusiv unitatile noi de 1.4 si 1.6 litri turbo benzina. Modelul entry-level Astra va fi propulsat de un motor 1.4 l aspirat natural, cu 8% mai eficient decat propulsoarele disponibile in prezent pe generatia actuala.

    Gama de motoare diesel va include motorizarile 1.3, 1.7 si 2.0 litri supraalimentate, ce dezvolta o putere situata intre 95 si 160 de cai putere. Motorul ecoFLEX este, de asemenea, asteptat sa debuteze pe Astra in 2010.

    "Anumite teme de design introduse pe modelul Insignia au primit o interpretare proaspata pe noul Astra. Consideram ca este important ca fiecare model Opel sa aiba o personalitate proprie," a declarat Mark Adams,  vicepresedintele General Motors Europa.

    Vizualizari: 1150