rss

Frankfurt 2009: Opel a prezentat noul Astra (cu galerie foto)

  1. 18/09/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, Frankfurt 2009, Opel
    Vezi toate fotografiile (8)

    De la expozitia organizata zilele acestea la Frankfurt nu avea cum sa lipseasca noul Opel Astra, una dintre cele mai asteptate masini din ultimele luni.

    Exteriorul vine cu un stil complet nou, in timp ce la interior se observa o foarte mare asemanare cu Insignia, sedan-ul fiind, de altfel, sursa de inspiratie pentru designul habitaclului noii compacte germane.

    Insignia a furnizat si sistemele de siguranta, dintre care enumeram avansatul sistem de iluminare AFL, ce modifica intensitatea si distanta luminilor in functie de drum si conditiile de trafic si camera video frontala ce recunoaste semnele rutiere. Pentru placerea sofatului, sistemul FlexRide - imprumutat, de asemenea, de la Opel Insignia - ofera trei setari: standard, sport si tour, modificand stilul de conducere si comportamentul rutier al masinii.

    Noua generatie Astra are un ampatament cu 71 mm mai lung decat actuala versiune, oferind un spatiu optimizat atat in fata, cat si pasagerilor din spate.

    Noul Astra dispune de o gama larga de motoare, dintre care notam doar agregatul de 1.4 litri ce dezvolta puteri cuprinse intre 120 si 140 CP, si unitatea de 1.6 litri si 180 CP, ambele pe benzina si dotate cu turbocompresor. Diesel-urile au capacitatea cilindrica cuprinsa intre 1.3 si 2.0 litri, iar plaja de putere acopera intervalul 95-160 "cai".

    Noul Opel Astra va debuta pe piata europeana in aceasta toamna.

    Vizualizari: 6903
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »