rss

BRD Finance a lansat un credit special pentru clientii Opel Astra

  1. 12/03/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Brd, credit auto, Opel astra
    Vezi toate fotografiile (1)

    BRD Finance IFN si Opel Romania au lansat pe piata un credit in lei cu o dobanda anuala de 8,9%, pe care clientii il pot contracta la achizitionarea modelelor Opel Astra direct din show-room-urile Opel.

    Astfel, creditul Astra poate fi contractat de persoane fizice si persoane fizice autorizate cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani, valoarea creditului urmand sa fie rambursata in rate lunare fixe pe intreaga perioada contractuala, de cel mult cinci ani.

    Clientii Opel pot include asigurarea de viata in valoarea ratei lunare, astfel incat evenimente neprevazute cum ar fi riscul de somaj sa fie acoperite.

    De asemenea, clientii au posibilitatea sa utilizeze tichetele valorice REMAT pentru achitarea avansului de 30% din valoarea totala a masinii, chiar in momentul accesarii finantarii, astfel incat achizitia autoturismului sa nu implice un efort financiar suplimentar.

    De exemplu, modelul Corsa poate fi cumparat platind o rata fixa de 19,17 lei pe zi, rata care include toate costurile de finantare si asigurare pe o perioada de sapte ani (asigurare Casco fara fransiza).

    Vizualizari: 2270
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »