rss

Primele imagini cu Opel Antara facelift

  1. 22/11/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: facelift, Opel antara
    Vezi toate fotografiile (2)

    Opel a publicat primele imagini cu noul Antara, SUV ce a fost supus unui facelift la patru ani de la lansarea comerciala.

    La nivel de design se remarca noua grila frontala care gazduieste un logo mai mare, amplasat central, luminile de ceara cu decoratiuni cromate, o bara de protectie redesenata si prize de aer marite.

    Blocurile optice spate au fost modificate, iar stopurile beneficiaza de tehnologie LED. Optional, clientii pot alege jantele din aliaj de 19 inch pentru un plus de sportivitate.

    Gama de motoare a fost de asemenea imbunatatita, acum toate respectand normele de poluare Euro 5. Propulsoarele ofera un consum redus, dar si un nivel al emisiilor scazut.

    Pe frontul diesel, noul propulsor turbo 2.2 CDTi vine in doua versiuni de putere. Unitatea de 163 CP ofera cu 36 CP mai mult decat modelul precedent. Versiunea cu 184 CP dispune de 34 CP in plus.

    Varianta cu 163 CP este disponibila atat cu tractiune fata, cat si integrala, precum si cu transmisie manuala sau automata cu sase trepte. Unitatea cu 184 CP are in dotarea standard sistemul de tractiune integrala, clientii putand opta fie pentru o transmisie manuala, fie pentru una automata.

    Si pe benzina aveam de-a face cu un plus de putere. Motorul de 2.4 litri dezvolta acum 170 CP, cu 30 CP mai mult decat la generatia anterioara.

    Opel Antara Facelift va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Bologna (4-12 decembrie), debutul comercial fiind stabilit pentru inceputul anului 2011.


    Vizualizari: 3029