rss

Video-spion: Mercedes SLS AMG Roadster surprins in SUA

  1. 25/09/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: Mercedes, mercedes sls amg, SLS AMG, sls amg roadster

Odata lansat noul SLS AMG, eveniment care s-a produs la Salonul Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz se concentreaza deja pe versiunea roadster a supercar-ului sau, care va aparea spre sfarsitul anului 2011.

Varianta decapotabila a lui SLS AMG surprinsa in imaginile filmate in Death Valley, California, de spioni ai revistei germane Auto Motor und Sport pare sa aiba un acoperis textil traditional, in timp ce clantele fixe ale usilor sugereaza ca portierele "gullwing" ale coupe-ului au fost inlocuite cu unele clasice, similare cu cele de la SLR McLaren.

Nu va asteptati sa apara schimbari la nivelul motorizarii, SLS AMG Roadster urmand sa primeasca acelasi motor V8 de 6,3 litri, care produce 571 CP la 6.800 rpm si 650 Nm de cuplu, prag atins la 4.750 rpm.

Echipat cu o transmisie automata cu 7 trepte si dublu ambreiaj, SLS AMG atinge "suta" in 3,8 secunde si o viteza de top de 317 km/h. Avand in vedere plusul de greutate adus de mecanismul de pliere a acoperisului, probabil ca roadsterul va fi ceva mai lent decat coupe-ul.

Vizualizari: 1022