rss

Planurile AMG pe termen scurt au fost deconspirate

  1. 06/08/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: AMG, AMG Black Series, C-Klasse, E-Klasse Coupe, Mercedes benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    O revista britanica sustine ca a aflat planurile pe termen scurt a celor de la AMG, care par sa se tina de promisiunea potrivit careia nu se vor mai angaja in asa zisul “razboi al cailor putere”.

    AMG dezvolta o versiunea Black Series a lui Mercedes E-Klasse Coupe, care va fi mai buna nu datorita cailor-putere in plus, ci optimizarii suspensiilor si reducerii greutatii. Telul declarat al inginerilor germani este de a imbunatati dinamica per total si nu de a castiga cateva zecimi de secunda in cazul acceleratiilor in linie dreapta.

    De asemenea, publicatia britanica sustine ca modelele Black Series vor fi construite doar pe caroserii de coupe, drept urmare un E-Klasse sau un C-Klasse Black Series nu va exista niciodata.

    Desi au promis ca nu intentioneaza sa depaseasca nivelul maximal al cailor putere de acum, adica 525 CP, mai marii AMG au aprobat totusi ca viitorul C63 AMG sa se apropie semnificativ de aceasta valoare, fara a folosi, insa, transmisia Speedshift MCT, cu 7 rapoarte, cunoscuta de pe E63/SL63 AMG.

    Vizualizari: 1022
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »