rss

Mercedes a dezvaluit pachetul AMG pentru S-Klasse si CL

  1. 16/04/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: AMG, Mercedes, Mercedes cl, mercedes s klasse
    Vezi toate fotografiile (19)

    Mercedes a lansat in premiera un pachet sport AMG pentru gamele S-Klasse si CL, care include diverse detalii estetice atat la exterior, cat si la interior, care fac cele doua modele mai atractive ca niciodata in termeni de sportivitate.

    Noul kit AMG, disponibil acum pentru cinci modele Mercedes diferite, cuprinde o extensie a spoilerului frontal cu prize de aer mai mari decat versiunile de serie care mareste impactul vizual al celor doua sedanuri.

    Spoilerul posterior a primit o insertie de culoare neagra si integreaza cele doua tevi de esapament imense dreptunghiulare cromate. Aspectul exterior sportiv este completat de pragurile laterale AMG si de jantele de 19 inch cu cinci spite imbracate cu pneuri de 255/40 pe fata si 275/40 pe spate care umplu pana la refuz spatiul din interiorul aripilor evazate. Optional sunt oferite jante de 20 de inch cu cauciucuri de 255/35 pe fata si 275/35 pe spate. Sistemul de franare AMG este dotat cu discuri ventilate si perforate si etriere argintii cu logo-ul Mercedes-Benz.

    La interior, pachetul sport AMG contine insertii si ornamente din lemn si piele, volanul fiind imbracat intr-o combinatie din aceste doua materiale. De asemenea, covorasele sunt fabricate din velur sin inscriptionate cu logo-ul AMG, in timp ce pedalierul sport este finisat in otel inoxidabil polisat si au mici crampoane din cauciuc pentru o mai buna priza cu talpa piciorului.

    Pachetul AMG Sports este disponibil pentru toate modelele S-Klasse, cu ampatament scurt sau lung, precum si pentru CL500 si CL500 4MATIC si costa intre 5.831 si 7.973 de euro (TVA inclus). Primele livrari la noile pachete AMG vor debuta in luna iunie, iar ulterior acestea vor fi disponibile si pentru E-Klasse Sedan, E-Klasse Coupe si C-Klasse.

    Vizualizari: 1755
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »