rss

Lorinser pregateste doua kituri estetice pentru noul Mercedes SLS AMG

  1. 23/09/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: Lorinser, Mercedes, mercedes sls amg, SLS AMG
    Vezi toate fotografiile (2)

    La o saptamana dupa ce a fost prezentat la Frankfurt Mercedes-Benz SLS AMG, casa germana de tuning Lorinser a dezvaluit primele kituri aerodinamice pe care le-a pregatit pentru noul supercar.

     Tunerul de casa al constructorului din Stuttgart a dat publicitatii doua schite cu pachetele de personalizare pregatite pentru super-sportiva Mercedes, care ne infatiseaza un model rosu si unul portocaliu.

    Modelul SLS AMG de culoare rosie se remarca prin grila radiatorului modificata pe care troneaza imensul logo Lorinser (care ia locul stelei Mercedes), prin spoilerul frontal redesenat care a primit o extensie din fibra de carbon, material folosit si la capota motorului. Aspectul exterior agresiv este completat de un set de praguri laterale tot din fibra de carbon cu prize de aer si bosaje ale rotilor puternic reliefate atat in fata, cat si in spate, care au un design retro.

    De partea cealalta, varianta portocalie a lui SLS AMG Lorinser este mai cuminte si a primit un kit aerodinamic modest care include un nou spoiler fata, o grila frontala mai sobra si praguri laterale ceva mai discrete, dar care pastreaza prizele de aer.

    Deocamdata, Lorinser nu a furnizat nici un fel de detaliu de ordin tehnic sau date legate de momentul lansarii si de preturi.

    Vizualizari: 1027
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »