rss

AMG ar putea dezvolta o motorizare diesel

  1. 30/11/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: AMG, C-Klasse, E-Klasse, Mercedes, Slk
    Vezi toate fotografiile (1)

    In mod normal, de la fiecare model AMG pe cale sa-si consume debutul te astepti, in primul rand, sa-si distruga anvelopele dupa maximum doua, trei “catarari” pe serpentine; ei bine, in curand vei putea adauga la asta si eficienta, fiindca tunerul oficial Mercedes se gandeste sa creeze un supermotor diesel.

    De fapt, sefii companiei din Affalterbach au in vedere mai multe alternative la motorul cu benzina, si, ca sa nu crezi ca e doar un zvon menit sa-i potoleasca pe cei de la Greenpeace, isi aducem aminte ca, la un moment dat, va exista si un SLS electric.

    “Ne deschidem orizontul si luam in considerare mai multe optiuni. Iar daca te gandesti la anuntul pe care l-am facut privind versiunea electrica a lui SLS, iti poti da seama ce urmeaza in viitor”, a declarat Oliver Wiech, managerul de produs pentru C-Klasse, E-Klasse, SLK si SL.

    Cat priveste propulsorul diesel, sa zicem doar ca agregatul despre care s-a speculat cu un an in urma – un consumator de motorina capabil de 525 CP si 900 Nm, gata de debut in 2011 – se afla inca in cartile zvonistilor. Sa vedem ce va fi...

    Vizualizari: 1115
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »