rss

Mazda lanseaza editia speciala Mazda3 Mirai in Romania

  1. 17/02/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: editie speciala, Mazda, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (2)

    Mazda dezvaluie editia speciala Mazda3 Mirai, model ce are la baza versiunea de serie Mazda3 TE, la care s-au adaugat dotari suplimentare, atat la nivel estetic, cat si al elementelor tehnice.

    Editia speciala Mirai (termen in limba japonez care inseamna "viitor") este echipata cu motorul de 1,6l si 105 CP si beneficiaza la exterior, in plus fata de dotarile versiunii TE, de: bare fata-spate sport, proiectoare de ceata, stopuri cu LED, jante de aliaj de 17”, vopsea metalizata, ornament cromat pentru teava de esapamet, eleron cupola spate. Modelul va fi inscriptionat cu logo-ul Mirai.

    La interior, Mazda3 Mirai include elemente specifice nivelului de echipare GTA, care accentueaza sportivitatea si confera un plus de stil: scaune sport, cadrane tip black out cu iluminare rosu – violet, cotiera glisanta, iluminare interioara usi, covorase, iar pentru un plus de confort si siguranta: Bluetooth si adaptor iPOD si USB, sistem cruise control si senzori de parcare spate.

    Mazda3, editia speciala Mirai este deja disponibila pe piata din Romania, pretul acestei serii limitate fiind de 16.990 Euro cu TVA inclus. Clientii beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani si de oferta de finantare prin UniCredit Leasing cu 0%* dobanda.

    Vizualizari: 2380