rss

Mazda ajuta la recladirea Japoniei

  1. 17/03/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Japonia, Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a ajuta la reconstructia Japoniei devastata de cutremure, Mazda din centrul si sud-estul Europei ia atitudine si initiaza proiectul "Familia Mazda pentru Japonia". Orice donatie pentru sprijinirea Japoniei, de la oricare dintre parteneri Mazda sau de la angajatii companiei va fi dublata la nivelul Mazda CSEE. Cu alte cuvinte, Mazda CSEE va adauga la suma colectata egalul acesteia.

    Donatiile Mazda vor fi directionate spre Crucea Rosie, deoarece organizatia a avut o reprezentare puternica in regiunea afectata inca de la inceputul evenimentelor.

    Proiectul Familia Mazda pentru Japonia a fost initiat de dealeri, angajati si de distribuitorul Mazda din regiune. Acesta reprezinta un semn de solidaritate cu tara de origine a companiei si, totodata, este parte integranta a eforturilor Mazda pentru un management activ si eficient al crizelor.

    Mazda nu este afectata in Hiroshima de consecintele severe ale cutremurului. Toti angajatii sunt in siguranta. Fabricile si porturile sunt intacte. De asemenea, nu exista niciun risc de radioactivitate pentru cladirile Mazda, situate la mai mult de 1.000 de km distanta de Fukushima. Distributia si aprovizionarea cu autovehicule si piese de rezerva in centrul si sud-estul Europei sunt in continuare sigure si la acelasi nivel de calitate.

    Cu toate acestea, oamenii din regiunile afectate in nord-estul Japoniei dau dovada de tarie in fata incercarii grele pe care o traverseaza. Ca o prima actiune, Mazda Corporation a donat deja 30 de milioane de yeni pentru a ajuta la refacerea zonelor vizate de distrugeri.

    Vizualizari: 1699