rss

Cutremurul din Japonia nu va afecta activitatea Mazda din Europa

  1. 15/03/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda anunta ca distributia si furnizarea autovehiculelor si a pieselor de rezerva in Europa Centrala si de Sud-Est nu va fi intrerupta din cauza ultimelor doua seisme care au devastat Japonia.

    Tototata, constructorul auto isi exprima compasiunea si preocuparea pentru persoanele afectate de cutremurul din estul Japoniei. Ca o prima actiune, Mazda va dona 30 de milioane de yeni pentru a sustine eforturile de refacere a zonelor vizate. Pe langa aceasta donatie, compania va pune la dispozitie voluntari si/sau materiale, daca acestea vor fi solicitate.

    Prioritatea numarul unu pentru Mazda este siguranta angajatilor, a familiilor acestora si a furnizorilor care isi desfasoara activitatea in regiunea afectata. Astfel, Mazda a decis suspendarea temporara a productiei pentru urmatoarele zile, pana pe 20 martie. Compania va anunta orice modificari ale productiei imediat ce noi decizii vor fi luate in acest sens.

    “Gandurile noastre se indreapta spre toti cei aflati in zonele afectate si speram ca ajutorul catre acestia sa vina rapid”, a declarat Jeff Guyton, presedinte si CEO Mazda Motor Europe.

    Vizualizari: 1421