rss

Mazda si kika te premiaza

  1. 15/03/2010
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda2
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu ocazia deschiderii celui de-al 50-lea magazin de mobila din Europa, retailerul kika si Mazda vor acorda 10 autoturisme Mazda2 la nivel european, in cadrul unei tombole speciale. Unul dintre premii isi va gasi castigatorul in randul clientilor kika Romania pe 29 martie, cand va avea loc marea extragere.

    Mazda2 este unul dintre modelele deschizatoare de drumuri in clasa sa. Generatia lansata in 2007 a revolutionat segmentul B, punand in practica strategia Mazda de reducere a greutatii si cantarind cu aproximativ 100kg mai putin decat versiunea anterioara. Mezina gamei Mazda a fost repede apreciata la nivel global, fiind desemnata Masina Anului in lume in 2008.

    Cel mai mic model Mazda poate fi echipat cu doua motorizari pe benzina, una de 1,3 litri, disponibila in doua trepte de putere, 75 CP respectiv 86 CP, si una de 1,5 litri si 103 CP. Modelul se remarca printr-o manevrabilitate ridicata, ideala pentru oras si o dinamica specifica spiritului Mazda. Totodata Mazda2 indeplineste cele mai riguroase standarde de siguranta, fiind cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP.

    In prezent modelul este disponibil in Romania la un pret special de pornire de 6.790 de euro (TVA inclus), ce include trei prime de casare in cadrul programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2010.

    Vizualizari: 1647