rss

Mazda: Vanzarile merg bine in Europa

  1. 24/07/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Europa, Mazda, rezultate, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda este una dintre companiile care afiseaza o crestere a vanzarilor in intreaga lume, in special in Europa, unde guvernele de pe intreg continentul sprijina constructorii.

    Producatorul japonez sustine ca, desi industria auto a scazut cu 11 la suta  in unele piete, ea a reusit insa sa creasca ponderea in 12 tari, cu sase dintre acestea afisand in lunile ianuarie-iunie urmatoarele rezultate ale cotei de piata: 2.4% Marea Britanie, 3.5% Rusia, 2.8 Portugalia, 3.3% Slovenia, 3.4% Croatia si 1.1% Polonia.

    "In timp ce multe piete au introdus programe de stimulente, indicatiile initiale evidentiaza ca aceste sisteme au imbunatatit in mod semnificativ vanzarile in segmentul Micro. Desi Mazda nu ofera vehicule in acest segment, volumele Mazda , in primele 6 luni ale anului, au avut o crestere de 1.8% a cotei de piata" se arata intr-un comunicat de presa. 

    In plus, se asteapta ca vanzarile sa creasca în continuare, datorita noului model Mazda3, care este vazut ca unul dintre principalele modele care vor sustine lupta impotriva recesiunii.

    Vizualizari: 1061