rss

Mazda Playground – loc de joaca pentru oameni mari

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda
    Vezi toate fotografiile (2)

    Mazda a lansat Mazda Playground, o platforma on-line compusa dintr-o pagina si o aplicatie, disponibile prin cea mai mare retea sociala din lume, Facebook. In Romania, Facebook a cunoscut in perioada iunie – octombrie o crestere de doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, astfel ca, peste 400.000 de romani au un profil personal completat.

    Pagina Mazda Playground, disponibila in limba romana contine informatii si noutati ale constructorului japonez. In cadrul paginii vor fi prezentate cele mai noi modele lansate de Mazda, vor fi puse la dispozitia fanilor inscrisi articole din presa despre Mazda si vor fi incarcate imagini si videoclipuri de prezentare ale autovehiculelor.

    „Pagina Mazda Playground compleateaza pagina oficiala, fiind un spatiu interactiv pentru fanii brand-ului. In plus, aplicatia speciala Mazda Playground, integrata de reteaua sociala Facebook este locul in care posesorii Mazda pot intra in legatura unii cu altii, isi pot impartasi experientele din cotidian sau pot afla cele mai noi informatii despre modelele preferate.” a declarat Dragos Grapinoiu, Marketing Manager Mazda.

    Aplicatie unica, Mazda Playground este disponibila la adresa https://apps.facebook.com/mazdaplayground/ si poate fi accesata folosind acelasi user si aceeasi parola ca si pentru pagina Mazda Playground/Facebook.

    Aplicatia permite completarea unei pagini de profil a propriului autovehicul Mazda, contine recenzii si prezentari ale modelelor, detalii despre design, fiabilitate si tinuta de drum. In plus, fiecare utilizator poate contribui la realizarea hartii Mazda prin semnalizarea locatiei propriului autovehicul sau isi pot desemna modelul preferat. De asemenea toti utilizatorii vor avea acces la „datele de nastere” (data de achizitie a modelului) a celor incrisi in lista de prieteni pe care o pot mari prin adaugarea de noi cunostinte, posesori la randul lor de modele Mazda.

    Vizualizari: 1912
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »