rss

Noua Mazda RX-8 se prezinta la Frankfurt

  1. 24/07/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Frankfurt, Mazda, Mazda rx-8, Mazda3, RX-8
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie este locul ales de oficialii Mazda pentru prezentarea noii generatii a modelului RX-8.

    Potrivit primelor informatii, noua Mazda RX-8, a carei prima generatie a fost lansata in urma cu sase ani, va primi la interior noi materiale si plastice de calitate superioara, un nou volan sport cu trei spite si cusatura groasa de culoare rosie, scaune sport Recaro, conexiune Bluetooth si un sistem audio Bose performant cu noua difuzoare.

    Sub capota, inginerii niponi vor monta acelasi motor rotativ de 1,3 litri capabil sa dezvolte 230 CP si 211 Nm de cuplu, care ajuta Rx-8 sa accelereze de la 0-100 km/h in doar 6,4 secunde si sa atinga o viteza de top de 235 km/h.

    Din punct de vedere estetic, noua Mazda RX-8 va avea aceleasi linii fluide de pe Mazda3 si Mazda6. Va primi un nou kit aerodinamic care va include un nou spoiler frontal, noi praguri laterale si o bara de protectie spate redesenata, la care se adauga un set de jante din aliaj mat de 19 inch. Blocurile optice vor integra lumini LED pentru rularea pe timp de zi.

    Vizualizari: 1809