rss

Mazda a ales evolutia pentru designul succesorului lui RX-8

  1. 24/10/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Ikuo Maeda, Mazda, RX-8, Wankel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi au trecut vreo sase ani peste caroseria lui Mazda RX-8, designul coupe-ului japonez arata la fel de proaspat ca la debut, fapt care i-a determinat pe creatorii sai sa aleaga o tema estetica evolutiva pentru urmatoarea generatie.

    Noua RX-8 va oferi aceeasi combinatie irezistibila de dinamism, spirit practic si stil, urmand a si cladi o buna parte din succesul deja scontat pe umerii actualului model.

    Vorbele nu sunt ale noastre, nici ale vreunui individ obisnuit sa lanseze zvonuri nefondate doar de dragul publicitatii, ci ale lui Ikuo Maeda – nimeni altul decat seful departamentului de design Mazda.

    Niponul a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat unei prestigioase reviste britanice ca urmasul lui RX-8 va avea cateva idei noi de design si, natural, o serie de tehnologii avansate, insa nu trebuie sa ne asteptam la o indepartare prea mare fata de look-ul masinii din zilele noastre.

    Important este ca, la ridicarea capotei, fanii vor regasi tot un motor Wankel, mai puternic si mai economic decat cel actual. Acum, tot ce avem de facut este asteptam pana in 2011.

    Vizualizari: 1578